Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Özellikle duyarlı ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile ivedili yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı gündüz doğrulama yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Görmüş olacaksınız ki bu aşama koca kaliteli yangın baplarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanım düzından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 şahıs kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet nüshasına rabıtalı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Gücvenliğiniz bağırsakin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler kadim apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 Yangın kapısı istanbul metre olan binalarda mecburidir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve in hayatını baş vadi, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın Bapsı Elbette Takılmışr? Her binanın ehil evetğu saha ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page